Speciaal voor de lezers van Female-Gamers mochten wij de Mionix muis testen. Natuurlijk testen we of de muis ook echt gameproof is. Ben je benieuwd en twijfel je nog wel muis je wil gaan halen? Lees dan snel verder.De muis ziet er apart uit. Hij heeft een aparte vorm. Door de vorm ligt de muis dan ook lekker in de hand. Naast de aparte vorm is er ook de mogelijkheid nog om de kleur van je scroller aan te passen wat een leuk extraatje is. Natuurlijk zijn de looks niet het belangrijkste aan een muis. Toch is het wel mooi meegenomen als een muis er leuk en apart uitziet zoals bij deze muis.

De muis is natuurlijk een poosje getest zo dus met een shooter, een mmorpg en in Windows zelf natuurlijk. Het gebruik van deze muis werkt heel fijn. Je merkt dat het een muis is ontworpen om te gamen. De snelheid en reactie spelen daarin een grote rol. Beide zijn dan ook toegepast op deze muis. De sensitiviteit is makkelijk in te stellen en iedereen heeft natuurlijk zijn eigen snelheid wat fijn speelt.

Deze muis is naar mijn mening zeker de moeite waard om hem aan te schaffen. Hij is ontzettend fijn als je shooters speelt. Maar ook met een potje World of Warcraft laat hij je niet in de steek. De muis reageert goed op wat ik doe en blijft ook niet hangen. In het begin maakte hij wel een apart geluid als je op de knoppen klikte. Gelukkig is dit na verloop van tijd verdwenen. Een nadeel aan de muis is de sensitiviteit insteling. Op het moment dat je deze veranderd is het verschil tussen de niveaus te groot. De muis staat dus iets langzamer als hoe ik hem graag zou hebben.

De muis is zeker ergonomisch. Hij is er echt voor gemaakt als je van de nodige uurtjes gamen houd. Dit is dan ook belangrijk voor gamers dat je geen last krijgt van pols, hand of arm. Deze muis zorgt ervoor dat je hand rustig ligt.Informatie De mionix muis is onder andere te koop bij CyesKosten €49,95 voor de 3200 editie en €39,95 voor de 1800 editie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.