Tijdens het E3 had Ubisoft Assassin’s Creed II: Lineage aangekondigd. Dit zijn drie tussen de tien tot vijftien minuten lang durende filmpjes, die zich richten op het verhaal van Giovanni Auditore da Firenze. Giovanni is de vader van Ezio (hoofdrolspeler Assassin’s Creed 2). Door de filmpjes zou je een beter zicht moeten krijgen op de game Assassin’s Creed 2. Tezamen met nieuwe details zijn er nu plaatjes van AC II: Lineage vrijgekomen.

Ubisoft heeft op het Comic Con evenement bekend gemaakt dat AC II: Lineage nog dit jaar zal uitkomen. De drie filmpjes worden opgenomen bij Hybride. Ubisoft heeft deze ‘studio’ ongeveer een jaar geleden gekocht voor special effects. Verder werken de meeste acteurs van AC II: Lineage ook mee aan de game, wat wil zeggen dat dezelfde mensen die acteren ook zorgen voor de motion-capture en voice-acting in de game.

Tot slot heeft Ubisoft nog een paar interessante vragen tijdens de Q&A beantwoord over Assassin’s Creed 2. Zo werd er weer eens gevraagd naar de rare symbolen aan het einde van het eerste deel, waarop Ubisoft antwoordde dat ze “wel een betekenis hebben, maar niet die waarvan jullie denken dat het de betekenis is”. Ook werd bevestigd dat Assassin’s Creed 2 ongeveer vijftien verschillende soorten moord-missies zal hebben en kunnen we, naast Leonardo Da Vinci, meerdere historische figuren aan de zijde van Ezio verwachten.

(Via 1UP).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.