Patricia: “Aaaah wat lief!” Yvonne: “Wat ziet die er leuk uit!” Patricia: “Oooooh die moet ik hebben!” Yvonne: “Ja ik ook!!” … Jij denkt: “Wat? De iBuddy! Wat is een iBuddy? Wat kan een iBuddy?” Jouw nieuwsgierigheid gaan we beantwoorden, als je even snel verder leest! Wij hebben hem in elk geval voor je getest.Wie is iBuddy?De iBuddy is er speciaal voor Windows Live Messenger, beter bekend als MSN. Het is een soort MSN poppetje met vleugeltjes. Er zijn verschillende soorten, maten en vormen iBuddy’s. Door middel van praten op MSN reageert je iBuddy. Op het moment dat je een berichtje of smiley krijgt begint deze fanatiekeling vrolijk met zijn vleugeltjes te klapperen en van links naar rechts te bewegen! Ook zijn hoofdje geeft licht!

De basic varianten

 

De looksJe kent het MSN poppetje wel toch? Dat kale mannetje? Nou, zo kan je iBuddy er ook uit komen te zien, maar dan nog is hij in verschillende kleuren vleugels te verkrijgen. Maar als je van Jan de Bouvrie wit houd, dan is die er ook voor je, naast de gevleugelde zwarte variant. Daarnaast heb je wat verschillende karakters, de tweeling met de kleuren roze en paars. Dan nog de misschien wat extremere exemplaren de duivel en de engel.

iBuddy’s Extreme varianten

 

MSNTijdens onze eerste msn sessies was het ontzettend grappig. Patricia en ik hebben er beide een gekregen om voor jullie te testen. Fanatiek als we zijn typen we korte zinnen ontzettend snel achter elkaar! Onze iBuddy’s draaien overuren. Zo vindt Patricia’s kat haar buddy helemaal leuk en is niet weg te slaan. Telkens als de iBuddy beweegt is hij als een razende te vinden, wat beweegt dat toch grappig, tot hij uiteindelijk achter het scherm van Patricia bivakkeert, wachtend tot de iBuddy gaat bewegen. Ja, dit soort gadgets zijn niet alleen voor de homo sapiens onder ons! Mijn vriendje en Patricia’s man vinden het minder leuk. Een aantal blikken richting de computer laat ons weten dat ze niet zo blij zijn als ons, het beweegt, kleur veranderd, maakt enigszins wat lawaai (zoals hun doen overkomen) als de vleugeltjes fladderen. Flauwe mannen ook he! Het is juist schattig!

Patricia’s kat Bouncer

 

Klik KlakDe iBuddy maakt genoeg kabaal als je even niet achter je pc zit en een MSN vriendje hebt! Doordat hij klappert met zijn vleugeltjes hoor ik hem beneden nog met het poetsen. Dat vindt ik een groot pluspunt. Ook als je even lekker zit te gamen en je de tijd vergeet roept deze iBuddy je fijn terug naar windows om je MSN in de gaten te houden. Daarnaast is het erg handig dat je je beste vrienden of die ene leuke jongen in het configuratiescherm kunt plaatsen zodat je iBuddy even gaat knipperen als hij online komt, ook weer erg handig.Smiley’s De iBuddy reageert extreem op smiley’s. De iBuddy heeft voor iedere smiley een aparte actie. De meest opvallende smiley is het boze gezichtje waarbij de iBuddy helemaal uit zijn dak gaat! MuziekOok op windows media player reageert je iBuddy. Hij danst fanatiek mee op jou favoriete muziek. Redelijk op het ritme.

Systeem eisen:- Pc met windows 2000, XP of Vista- Msn Messenger 7.0 of hoger- 1 beschikbare USB poort. MeningHij blijft cute om te zien. Qua herrie maken vindt ik hem na een uurtje leuk geweest. Ondanks dat fleurt hij wel het (over het algemeen) saaie grijze scherm op en is het toch leuk dat je meteen begroet word als je aanmeld op je computer, want als fanatieke iBuddy gebruiker start het programma op als je dit zo ingesteld hebt natuurlijk. Vind je dat je iBuddy te weinig beweegt, dan ‘test’ je hem toch even als je begroet wilt worden! Het leuk is ook dat er verschillende soorten zijn waar je uit kunt kiezen, dat maakt het ook weer erg leuk! Je doet je katten er waarschijnlijk ook een groot plezier mee. Al met al vinden wij (Yvonne en Patricia) dit een ontzettend leuke goodie voor de echte “Female-Gamers” onder ons!! De iBuddy is onder andere te koop bij: Toyz and Giftz, de Bijenkorf (afdeling Chill Out en ToysXL. De prijzen variëren vanaf € 19,95 en zoals al eerder gemeld, hangt dit af van de versie die je kiest. Officiële iBuddy website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.