Het leven van een professional, een professionele gamer zelfs. Voor een aantal van ons misschien bekend wat dat inhoud voor vele mensen over de hele wereld niet. De nieuwste documentaire op game gebied “Beyond the Game” gaat de kijker een kijkje laten nemen in de wereld van professionele warcraft 3 spelers de uit China afkomstige Sky en de Nederlandse Manuel ‘Grubby’ Schenkhuizen.Het verhaalWarcraft III is de game waarom het gaat. Warcraft afkomstig van gamemaker Blizzard trekt wereldwijd meer dan tien miljoen spelers. Over internet kunnen de gamers tegen elkaar strijden om bij de top te horen. Spelers Grubby en Sky behoren tot deze top. Regisseur Jos de Putter maakte daarom een film over de activiteiten van de beste warcraft III spelers van dit moment.

De film Beyond the Game gaat over de wereldkampioenschappen Warcraft III waaraan beide heren meedoen. Beide gamers zijn profesionals wat inhoud dat gamen hun lust en hun leven is.

LocatieZondag 15 maart vindt in Amsterdam in het Pathé Tuschinski theater de premiere plaats van deze film. De premiere zal een speciaal tintje krijgen na afloop neemt Grubby het op tegen een nader te bepalen tegenstander in de finale van de ESL Pro Series. Het programmaDe première begint om 11.30 en het programma ziet er als volg uit:11:30 – 12:50 vertoning film (ontvangst vanaf 11:00u)12:50 – 13:15 pauze13:15 – 14:30 finale ESL Pro Series, Warcraft 3 met werelkampioen Grubby

Kaartjes zijn hier hier te bestellen. De trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.