Gamegirl komt met een top 7 meest handige sidekicks in games.Ze besloten een lijst te maken van sidekicks die je echt nodig hebt, dus geen Yoshi, Tails, Baby Mario of Slippy. Nee, Gamegirl maakt een lijst met sidekicks waar je écht wat aan hebt!

Op #7 Midna
Midna helpt Link veel in zijn avonturen. Ze helpt hem niet alleen op plekken te komen waar hij anders nooit bij had kunnen komen, maar kan ook zijn vorm van wolf naar Link en weer terug toveren. Ook kan ze teleporten naar verschillende plekken op de map.
Op #6 HK-47
HK-47 uit de KotOR serie, hij is geprogrammeerd om iedereen uit de weg te ruimen die jou niet aanstaat. Hij komt met droid wapens en blaster rifles, en hij kan dingen repareren, ontmantelen en in computer systemen komen. Ook weet hij geheimen over hoe je een jedi kan verslaan dankzij zijn oude werk, dus alles bij elkaar is hij enorm handig voor je jedi!
Op #5 Maya-Fey
Zonder Maya-Fey zou Pheonix Wright zijn zaken niet kunnen oplossen! Ze kan niet alleen dankzij haar geest contact krijgen met haar overleden zus, Pheonix’s mentor, maar ze helpt hem ook om vertrouwen te krijgen in zijn cliënten en soms vind ze zelfs het doorslaggevende bewijs om een zaak op te lossen.
Op #4 Captain Olimar
Zonder die lieve Sprouts zou Captain Olimar het nooit hebben gered. De kleine Sprouts offerden zichzelf op en versloegen monsters zodat Olimar zijn schip weer aan de praat kon krijgen. In grote groepen kunnen deze plant-achtige beestjes grote objecten naar het schip dragen.
Op #3 Helper
In Kirby Superstar [Ultra] heb je de optie om een helper te maken van een element of item waar je het eerste in muteert. De helpers zijn niet alleen handig om de bad-guys te verslaan, ze kunnen je ook healen! Maar dat kost Kirby wel wat, hij moet zijn helper kussen voordat hij zijn health terug krijgt.
Op #2 Kazooie
Kazooie is Banjo’s ruggengraat, letterlijk. Deze vogel blijft een groot deel van de tijd in Banjo’s rugzak maar dat betekend niet dat ze niet kan helpen. Kazooie is super behulpzaam. Gezien Banjo een grote beer is kan hij niet steile heuvels omhoog komen, van veraf aanvallen of vijanden op richels aanvallen. Kazooie, is dan de uitkomst! Zonder haar, zou Banjo op veel plekken van zijn avonturen niet kunnen komen.
Op #1 Pokémon
Ja, je hoort het goed, Pokémon op #1. Niet Yoshi, niet Luigi, zelfs niet Epona. Pokémon doen zoveel werk dat het soms lijkt alsof de pokémon trainers maar een sidekick zijn! Pokémon doen al het harde werk. Ze voorkomen dat hun trainers in de problemen komen, gebruiken hun speciale krachten om in nieuwe gebieden te komen en zijn je beste vriend! Niks verslaat een gehoorzame en loyale Pokémon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.