Een tent, een loeisnel netwerk en gamen daar staat Campzone om bekend. Een evenement dat plaatsvind van 31 juli t/m 10 augustus in het Noord Brabantse Oirschot.Dit jaar maakt de organisatie van Campzone bekend verder te gaan zonder hoofdsponser Codemasters. De CZ organisatie ziet dat juist heel positief in.

wrote
“Bij ons meerdaagse evenement draait alles om gaming. De alliantie met één exclusief gamehuis beperkt dan ook de bereikbaarheid van de bezoekers voor de rest van de industrie.”

Ook meld de organisatie dat de groei van de vrouwelijke bezoekers gesten is van 2% naar maar liefst 11 %. CZ verwacht dit jaar dan ook een stevige groei in de bezoekersaantallen. De cz organisatie denkt juist door de kredietcrisis dat ook gamers kiezen voor vakantie in eigen land.

wrote
“Juist als men minder te besteden heeft, wordt er sneller gekozen voor een vakantie in eigen land.” zegt Mennes. “Zoals laatst bekend gemaakt merken ook de spelcomputer fabrikanten niks van de recessie. Wij verwachten dit jaar meer gamers met een spelcomputer als een Wii, Xbox of een Playstation te verwelkomen.”

De organisatie laat ook nog weten dit jaar de deuren te openen voor gamehuizen. Ze willen dat zowel de kleine bedrijven als de grote bedrijven bezoekers kunnen bereiken. Voor meer informatie klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.