Ook in The Sims 3 kun je je huizen vol proppen met verschillende soorten meubels. Toen er The Sims 2 kwam, wilden veel spelers meubels en andere items uit de eerste versie in hun game zien. Het lijkt wel een beetje of de makers daar nu een gehoor aan geven, want je komt heel veel meubels tegen die ook in The Sims 2 zaten en nu meegenomen worden naar de derde versie.

Daar waar je eerst aan een raster (de vierkante blokken) vast zat om je meubels te plaatsen. Kon je ze met een cheat (boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false) schuin neer zetten. Nu kun je je meubels zo neerzetten als jij maar wilt. Op de kop zal dan niet mogelijk zijn, maar de meubels kunnen 360 graden gedraaid worden en je kunt ze heel makkelijk dus schuin neerzetten zonder dat je gebruik hoeft te maken van een cheat.

Het koopmenu is vrijwel hetzelfde gebleven. Je kunt de meubels vinden per soort en klikken op de mogelijkheid alles per kamertype te zien. Maar, er is nog een nieuwe optie aan het spel toegevoegd, de meubels zijn te selecteren per kamer, alleen worden de meubels aangegeven. In de slaapkamer vind je dan alle meubels die bij deze kamer horen. Het inrichten zal dus een stuk makkelijker zijn. Maar je kunt altijd terug naar de oude vertrouwde Sims 2 manier.

Wist je dat je je meubels zelf een kleur kunt geven? Je kunt ze bekleden met het patroon wat jij zo leuk vind. Of liever een felle kleur voor je stoel, dat is mogelijk. Er zijn talloze combinaties mogelijk. Zo heeft iedere sim een eigen unieke look. Gebouwen kunnen in The Sims 3 tot 5 niveaus hoog gemaakt worden. Deze informatie komt van een Engelse website, daar waar de begane grond ook vaak meegeteld wordt. Het kan voor onze Nederlandse begrippen dan nog hoger zijn. Wist je dat?– Je een lege boekenkast kunt kopen en hier boeken in kunt plaatsen.- Tafels en stoelen aan elkaar gekoppeld worden en samen als een object verschoven kan worden, hetzelfde geld voor bedden met nachtkastjes.- Je trappen wijder kunt maken, tot wel 4 tegels.- Je complete muren kunt verplaatsen met alles erop en eraan zonder eerst te hoeven slopen bij een huis uitbreiding.- Je meer items op een tafeltje kunt plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.