We hebben nog een andere Sims speler aan de tand gevoeld. Deze keer een meid, die een eigen hyves over The Sims 3 en ook nog een hele hoop andere games speelt. Natuurlijk willen we weten welke Sims uitbreidingen ze heeft, welke ze graag terug ziet in The Sims 3 en of deze komende game haar eigenlijk wel leuk lijkt. Ik zou zeggen, lees snel door om ook te kunnen zien wat haar favoriete download site voor haar Sims 2 is!
Zou je je aan de lezers van Female-Gamers.nl even voor willen stellen?
Ik ben Sandra, 20 jaar en woon in de Bilt (ligt ergens bij Utrecht)

Wat spook je uit in het dagelijks leven werk/studie?
Naast gamen heb ik natuurlijk ook verplichtingen. Ik zit daarom ook op het Grafisch Lyceum in Utrecht en doe de opleiding interactief vormgeven. (denk aan websites, cd-roms enz.)

Heb je ook een gamersnickname? Zo ja, hoe ben je daar op gekomen?
Ik gebruik bijna altijd Mizu als die nog beschikbaar is. Mizu is japans voor water en vond het gewoon schattig klinken ^^.

Wat voor gameplatform speel jij je games (console, handheld, pc)
Ehm… alles wel! meestal op de pc (Sims 2, WoW, Zoo Tycoon 2) maar ook op de XBOX360/PS3 vind je mij wel eens. DS speel ik nu wat minder op omdat er niet erg veel interessante games meer voor uitkomen.

Wat voor games speel jij allemaal?
Hier mijn lijst: Sims 2, WoW (momenteel iets te veel), Zoo Tycoon 2, Final Fantasy XII, Viva Piñata, Animal Crossing, Ragnarok Online. Zoals je dus ziet ben ik een echte Sim gamer en hou ook erg van mmorpg.

Wat is je absoluut favoriete game ooit? En waarom?
Sims 2 natuurlijk! Ik ben daar het meeste tijd aan kwijt geweest

Welke game zit jij vol smart op te wachten?
Sims 3! Kijk 2 keer per week even op hun website om te kijken of er al meer over bekend is. Van mij mag die nu wel uitkomen ^^.

Je speelt The Sims, ben je bij Sims 1 begonnen? Of heb jij je meteen op de tweede versie gestort?
Ik ben vanaf de eerste Sims begonnen. Ik heb ook nog alle Sims 1 delen in mijn kast staan. Helaas waren ze toen iets prijziger om aan te schaffen.

Ook wel eens andere sims games gespeeld? Zoals bijvoorbeeld Mysims? Levensverhalen of op een handheld of console?
Ik heb MySims op de Wii even gespeelt, is wel leuk maar niet echt een spel waar je mee doorgaat.

Wat maakt The Sims nu zo’n leuke game?
Dat is een hele goeie vraag, moet ik wel even over nadenken. Ik denk omdat je zo vrij ben in het creëren van dingen en daar zelf nog in rond kan lopen. Je maakt je eigen game een beetje, ik denk dat daar de kracht van de Sims ook ligt.

Ben je ook in het bezit van uitbreidingen en accessoires pakketten?
Allemaal eigenlijk, moet alleen nog Villa en Tuin erbij halen dan heb ik de collectie compleet. Alleen twijfel nog wel een beetje want de Sims 3 komt binnenkort ook uit en weet dus niet of ik de Sims 2 dus nog ga spelen.

Wat voor type Sims speler ben jij? Een echte bouwer, een gezinsliefhebber, of een ontwerper (van eigen kleding, kapsels?) of heb je een andere omschrijving?
Een beetje van alles wel. Ik vind het soms heerlijk om alleen maar huizen te bouwen maar waarom zou je een huis bouwen als er niemand in gaat leven? Dus een gezin onderhouden doe ik ook graag maar kom meestal niet verder dan de 2de generatie, dan ga ik al snel weer overnieuw beginnen. Ontwerpen van kleding, meubels, planten enz zou ik erg graag willen doen, ik kan namelijk 3D, photoshop alleen het kost me gewoon te veel tijd om alles uit te zoeken hoe je alles moet overzetten, dus ik ben niet verder gekomen dan een keertje ogen maken.

Download jij ook meubels, kleding of haar voor je Sims? Zo ja, wat is je favoriete download site?J
a zeker. Ik download vooral haar, ik vind dat in de Sims 2 te weinig kapsels staan. Meubels download ik alleen als ze van Sims 2 kwaliteit zijn (als het dus Maxis achtig genoeg eruit ziet) Kleding download ik ook wel vaak, ik ben soms ook uren bezig om alleen maar websites af te zoeken voor leuke Sims 2 downloads. ModtheSims2 vind ik toch nog de leukste download website omdat iedereen hier zijn eigen downloads ook op kan zetten.

Verheug jij je op de komst van The Sims 3? Waarom? Wat maakt deze game nu weer specialer aan The Sims 2? Of heb je er totaal geen zin aan? Vind je het onnodig dat er een derde versie uit komt?
Ik kon niet wachten totdat ze zouden beginnen met Sims 3. Ik miste namelijk redelijk wat dingen in de Sims 2 (je karakter customizen bijvoorbeeld, haar langer en korter maken enz.) Ik was alleen bang dat mijn pc het niet zou aankunnen toen ik de eerste trailer zag, maar dat kon die dus blijkbaar makkelijk.

Vind jij The Sims games te duur? Krijg je waar voor je geld? Of irriteer je je mateloos aan het uitbrengen van steeds nieuwe uitbreidingen en/of accessoires pakketten?
Sims vind ik misschien iets te duur, maar gelukkig heb ik een zusje die het ook speelt. (ze is bijna 18) dus we delen de kosten gewoon en zoeken een crack op om tegelijk het spel te kunnen spelen. Maar ik vind de Sims het geld wel waard, je krijgt er uren/dagen/maanden plezier voor terug!

Wat is je favoriete uitbreiding en zou je deze ook graag terug willen zien in TS3?
Superstar vond ik altijd erg leuk. Vooral de gebouwen die je ervoor kan maken. Ik miste dit dan ook erg in de Sims 2. Abracadabra vond ik ook een hele goeie aanvulling! En natuurlijk dat je huisdieren kan krijgen, dat vind ik dat de Sims 3 er standaard in moet zetten, maar daar zal ongetwijfeld weer een uitbereidingen voor moeten komen.

The Sims, typische meidengame?
Nee zeker niet, mijn vriend speelt dit spel ook en vind het zelf ook leuk om zijn eigen dingen te maken. Hoewel die er vaker voor kiest om weer mensen te verbranden ofzo, maarja je kan de game ook van 2 kanten bekijken. Het is wat je ervan maakt.

Wat vind je omgeving er van dat je gamed? En dan specifiek The Sims games?
De ene helft doet het ook en de andere helft heeft het vroeger ook gespeelt maar zijn nu gewoon met andere dingen bezig.

Hoeveel tijd spendeer je aan het spelen met The Sims per dag ongeveer?
Soms doe ik een maand lang niks anders meer (verschilt dan van 2 uur tot 8 uur per dag) maar soms neem ik zeg maar ook even een maand pauze en speel andere games.

Heb je ook een eigen Sims website, forum of Hyves?
Jazeker, http://thesims3ea.hyves.nl die heb ik speciaal gemaakt voor de fans die Sims 3 graag willen spelen.

Waarom een hyves of site gestart over deze game?
Er was al een hyves van de Sims 3 maar vond de vormgeving er niet heel erg mooi van dus ben er toen zelf maar één gaan maken. Ik zou graag ook nog een website maken van de Sims, maar helaas kost dat veel tijd om te onderhouden aangezien ik nog een andere website onderhoud en nog een portfolio website moet maken (wil later dan ook webdesigner worden)

Wat vind jij eigenlijk van de coverage die Female-Gamers over The Sims 3 bijhoud?
Erg goed! Altijd up-to-date en ze weten waar ze het over hebben. Ook erg leuk om te lezen!

Jouw moment van faam, wat wil jij nog kwijt aan onze lezers?
Alvast een fijne jaarwisseling, dat de tijd maar snel mag gaan zodat wij de Sims 3 kunnen spelen ^^

Wij bedanken Sandra voor haar tijd om al deze vragen te beantwoorden! Op naar de volgende!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.