Tegenwoordig zijn internetliefdes heel normaal. Er zijn datingsite’s je hebt chatprogramma’s hier komen vele jongens en meiden hun partner tegen. De laatste jaren leren mensen elkaar ook kennen via games. Zo ook in de game World of Warcraft. Doordat deze game vele sociale functies heet zoals chatten met je guild maar ook privé leren vele gamers elkaar toch wel goed kennen. Het gebeurd dan ook vaker dat 2 personen verliefd op elkaar worden. Zo ook Heather en haar vriend Robert. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! Heather in het kort: Naam: Heather Nickname: Nubie (:P) Games: World of Warcraft, Unreal Tournament04, Battlefield2 Characters: Kyanna 70 draenei priest, Laelyn 70 Undead warrior, Laelynn 70 Tauren druid Hobbie’s : Gamen, Films, FotografieZo leerde ze elkaar kennen.Ik ben 3 jaar terug begonnen met WoW geloof ik dankzij een ex vriendje die het speelde, En begon op een RP server (Argent dawn) Daarna kwam er een free migration naar een nieuwe server genaamd Steamwheedle cartel. Ik speelde op dat moment Alliance en mijn nu vriend speelde daar Horde. Toen had hij nog een vriendin en mijn relatie was inmiddels uit. Op RP servers kun je gelukkig horde en alliance chars hebben, dus ik had een horde alt gemaakt om soms met hem te praten nadat hij mij helemaal ingemaakt had in WSG/AB met de toen nog niet X-realm battlegroups. Maar daar bleef het eerst bij. Na een tijdje was ik eventjes gestopt (een jaar terug) in Feb. Kochten mijn vrienden weer een gamecard en TBC voor mij. Toen ben ik met hun begonnen op een PVP server waar hun al speelden en daar zat ik toen een half jaar ongeveer. Op een gegeven moment ging het op de PVP server niet goed met de guilds en besloot ik mijn horde alt op Steamwheedle cartel te gaan levelen. Toen kwam ik weer in contact met mijn toen-nog-niet vriend haha. en we praten heel veel en opeens speelde ik alleen nog maar daar samen met hem. Toen een maand later ofzo voegde hij mij toe op msn en gingen we daar ook praten etc.Van het een kwam het ander En van het één kwam het ander. Hij vroeg ik bij hem op bezoek wou komen in Zweden. Mijn eerste reactie was, Dat lijkt mij niet zo’n goed idee, Ik heb namelijk enorme vliegangst. Op de één of andere manier heeft hij mij om kunnen praten toen. En ben ik in December naar hem toe gevlogen. Hij wachtte mij op in Stockholm en samen zijn we nog verder naar het Noorden gevlogen naar zijn woonplaats. (Hij woont helemaal in Luleå).Ik ben daar tot 4 Januari gebleven en het klikte enorm goed in het echt. We hebben toen veel touristishe dingen gedaan enzo.Ik zit hier nog op school dus ik kon niet zomaar verhuizen opeens. Heb samen met mijn ouders en school de afspraak gemaakt dat ik dit 2e jaar nog goed afrondt en dan een certificaat mee krijg naar Zweden. Mijn opleiding fotografie duurt eigenlijk 4 jaar namelijk dus geen diploma voor mij.

Heather en Robert
Samenwonen.24 April ben ik weer naar hem toe gegaan tot en met 14 Mei om zeker te weten dat ik dit toch echt wel wil. Het is natuurlijk niet om de hoek en mijn ouders/familie/vrienden en huisdieren enzo zal ik ook wel voor 6 maanden niet zien steeds misschien.
In die tijd klikte het nog steeds erg goed en hebben we besloten dat ik 7 Juli daadwerkelijk bij hem ga wonen. Nog wat gedoe met persoonsnummers/school/inschrijven voor dingen enzo. Gezien ik pas in Juli verhuis en dat nummer nodig is voor echt bijna alles in Zweden (ook school dus). Kan ik waarschijnlijk niet na de vakantie met Zweeds beginnen op school want ik kan mij niet op tijd inschrijven omdat ik dat nummer niet op tijd kan krijgen. Beetje een tegenvaller. In September komen mijn ouders helemaal naar Zweden rijden met de auto om wat spullen van mij te brengen. Of om mij weer op te komen halen als het toch niet goed gaat! Haha.
Ik vind het enorm spannend en zit ook al maanden in de stress van de zenuwen. Maar ik heb zoiets van ik moet het gewoon proberen als ik dat niet doe hou ik er misschien altijd spijt van. Soms heb ik wel eens ruzie met hem. Laatst nog heel erg eigenlijk toen had ik bijna zoiets van ik wil helemaal niet meer, haha. Maar gelukkig praten wij het altijd uit.
Zijn naam is trouwens Robert. En hij is een jaar ouder dan mij. (22). Hij woont in een redelijk groot appartement met balkon etc en heeft 2 hondjes die dan dus ook mijn huisdieren worden.Opzicht ben ik meer een kattenmens en als het even mee zit kan ik hem misschien ompraten om mij een kat te geven daar haha! Want ik laat hier wel 2 schatten van katjes achter. En heb eigenlijk altijd katten gehad. Alleen hij vind ze maar niks. Maargoed ik zie wel.Nog steeds samen gamen. We spelen nog steeds bijna elke dag samen WoW. inmiddels zijn we allebei naar een PVP server gegaan en spelen we nu alliance. Ben trouwens vergeten te vermelden, Toen ik dus weer op SWC ging spelen aan de horde kant, was het al wel uit met zijn vriendin hoor! haha.
Wij wensen Heather heel veel geluk en liefde in de toekomst met haar vriend Robert! Wij hopen dat ze goed kan wennen in Zweden en we hopen nog iets van haar te horen!Ken of ben jij ook iemand die zijn/haar vriend/vriendin via gamen heeft leren kennen? En zit hier een romantisch verhaal achter? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar witchy@female-gamers.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.